Κορωνοϊός: Στα ύψη η ανησυχία μετά την εκτίναξη των κρουσμάτων και των νεκρών 242 Θάνατοι σε 24 ώρες

Στα 59.805 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μετά την εφαρμογή νέου τρόπου διάγνωσης – Στους 1.367 οι θάνατοι από την επιδημία – «Καρατομήθηκαν» κορυφαία στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος σε Χουμπέι και Ουχάν – Εκατοντάδες... Read more »

Τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κοροναϊό σε όλη τη χώρα

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας προήδρευσε στη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕΣΥΠΕ) που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα. Στη συνεδρίαση του ΚΕΣΥΠΕ παρουσιάστηκε το σχέδιο δράσης Υπουργείου Υγείας και ΕΟΔΥ για... Read more »

Κoρoνoϊός: Μπoρεί πράγματι o Covid-19 να σκoτώσει 50 εκατoμμύρια ανθρώπoυς;

Η είδηση ότι ο νέος κορονοϊός Covid-19 μπορεί τελικά να μολύνει έως το 60% της ανθρωπότητας, σύμφωνα με την εκτίμηση του καθηγητή Γκάμπριελ Λέουνγκ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ,... Read more »

Κoρoνoϊός: Στο «Αττικόν» ασθενής με ύπoπτα συμπτώματα

Ασθενής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Αττικόν», με πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει ύποπτα συμπτώματα, που μοιάζουν με αυτά του κοροναϊού. Θα ληφθεί δείγμα για να διαπιστωθεί αν όντως έχει... Read more »

Kορωνοϊός : Έκτακτη συνεδρίαση των υπουργών Υγείας της ΕΕ για λήψη μέτρων

Οι ευρωπαίοι υπουργοί Υγείας θα συνεδριάσουν επειγόντως την Πέμπτη στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν μέτρα κατά της διάδοσης του νέου κορωνοϊού στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έγινε σήμερα γνωστό από το Συμβούλιο της ΕΕ.... Read more »

Κoρωνoϊός: Σε εθελoύσια καραντίνα για 14 ημέρες στo «Σωτηρία» oι δύo Έλληνες απo την Ουχάν

Οι δύο Έλληνες επιβιβάστηκαν μαζί με Βρετανούς και άλλους πολίτες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε ειδικά ναυλωμένο αεροπλάνο Οι δύο Έλληνες μεταφέρθηκαν από την Κίνα με αεροσκάφος της RAF που απομάκρυνε Βρετανούς... Read more »