Νόμιμη η ίδρυση φαρμακείων και από μη φαρμακοποιούς

Νόμιμη κρίθηκε με σειρά αποφάσεων της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας η ίδρυση φαρμακείων και από μή φαρμακοποιούς, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις  του 2018, με την προϋπόθεση ότι επιστημονικός υπεύθυνος θα... Read more »

Eνημέρωση πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο για το Μεταναστευτικό

Καλό μεσημέρι σε όλες και όλους, A. Σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό Η Κυβέρνηση, όπως γνωρίζετε, προχώρησε χθες σε συγκεκριμένες αποφάσεις για την εφαρμογή της νέας πολιτικής στο μεταναστευτικό. H πολιτική άλλαξε.... Read more »

Κώστας Βουτσάς: Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του

Σε επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς ηθοποιού Κώστα Βουτσά προέβη την Τρίτη η διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν». Σύμφωνα με το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν, ο ηθοποιός συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη... Read more »

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διακόπτει κάθε συνεργασία με την κυβέρνηση

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με ψήφισμα έκτακτης συνεδρίασης του συμβουλίου της σήμερα το απόγευμα, διακόπτει κάθε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση, μέχρι να ανακληθεί η πράξη νομοθετικού περιεχομένου με την οποία επιτάσσονται... Read more »

Ανακοίνωση Κυβερνητικού Εκπροσώπου για αποφάσεις της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό ζήτημα

Η Κυβέρνηση, από την πρώτη στιγμή, ακολουθεί διαφορετική πολιτική στο Προσφυγικό-Μεταναστευτικό ζήτημα. Εφαρμόζουμε ολοκληρωμένο σχέδιο που βασίζεται σε τέσσερις άξονες: Φύλαξη των συνόρων μας. Επιτάχυνση διαδικασιών ασύλου. Αυξημένες επιστροφές. Κλειστές δομές. Παράλληλα,... Read more »

Κρίσιμες ώρες για τoν Κώστα Βoυτσά: Στην Εντατική διασωληνωμένoς

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, ο διάσημος ηθοποιός νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο νοσοκομείο «Αττικόν». Ο 88χρονος... Read more »

Mega πότε ανοίγει: Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα

Το megalo κανάλι επιστρέφει στις οθόνες μας την Δευτέρα 17/2 με πλούσιο πρόγραμμα αλλά και σειρές που άφησαν εποχή. Στο «Secret» παρουσιάζεται σήμερα, με την υπογραφή της Σπυριδούλας Τριάντου, το πλήρες πρόγραμμα... Read more »